Home » Wie ben ik

Wie ben ik

Mijn naam is Jessica Fun-Albarda, geboren in 1967. Ik ben gediplomeerd hypnotherapeut, getrouwd met André Fun en moeder van twee prachtige dochters. De oudste werd in 2005 (uiteindelijk) in het ziekenhuis geboren, de jongste in 2008 thuis.

Als moeder weet ik wat zwanger zijn betekent en ook dat je soms van je roze wolk kunt vallen. Als hypnotherapeut weet ik wat je kunt doen om je zwangerschap en de geboorte van je kindje tot een bijzondere ervaring te maken. De prachtige en intense ervaring van het zwanger zijn inspireerde mij te werken aan dit begeleidingstraject voor zwangere vrouwen.

Ik volgde de drie jarige beroepsopleiding hypnotherapie op HBO niveau bij Trance-Art Opleidingen (2002-2005). Bij dit instituut volgde ik ook de jaartraining Voice Dialogue.

Na een aantal jaren met cliënten met uiteenlopende klachten gewerkt te hebben besloot ik mij helemaal toe te leggen op de zwangerschapsbegeleiding, omdat daar mijn hart ligt.

Zorgverlenersnummer (AGB code) 90032321
Vektis Praktijkcode 90010561
Fun&Albarda VOF KvK nummer 27344546
BTW nummer 8207.99.476
Niet praktiserend lid van de NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten) 04118